Photoshop-recept

2012-01-30 @ 16:37:58
Underbar bok som jag nu har lånat. Ska bli kul att lära sig lite mer om photoshop. Det bästa med boken är att det är väldigt enkelt att förstå vad man ska göra, det står steg för steg precis som i ett recept, så man måste inte ha hållt på med photoshop i flera år innan man fattar denna boken, vilket är super!

My weekend

2012-01-29 @ 14:26:22
Helgen har varit jätte härlig, i fredags var jag hemma hos Amir, vilket var väldigt kul. Och igår var jag och shoppade med mamma och pappa. Det blev även fika på ett litet mysigt fik som är väldigt speciellt. Man kan köpa möbler, filmer och en massa annat där. Så jag köpte dessa två filmer för 40:-. På kvällen kollade vi film och käkade jätte god mat. Syrran kom även hem efter skidresan med sin kompis.
Idag blir det plugg, leta lite information till planeringen för våran klassresa, tv, data och umgås med familjen. En härlig dag!

Stressigt

2012-01-21 @ 18:05:44
Hinner inte blogga så mycket nu i helgen, har jätte mycket att göra. Igår hade vi kalas för min syrra, grattis till henne! Och då kom även kusinerna och mormor och morfar ner till skåne. trevligt! Och idag blev det stan och en massa shopping med kusinen. Visar bilder på det så fort jag hinner. Ikväll ska jag ha besök, ska bli jätte kul :). Och imorgon, ska jag hjälpa till på en fotbollscup klockan 07.30 till typ 23.00 elr 24.00. Får väl se om jag behöver stanna och hjälpa till att städa. Och sen måste jag hinna plugga imorgon. Hmmm mycket att göra... Puss!

TILLBAKA

2012-01-19 @ 19:44:00
Nu är jag tillbaka. Fixat med bloggen lite. Tillfällig design. Och jag håller fortfarande på att fixa den. Ska ta nya bilder till designen så fort vädret tillåter det. Puss

New pants

2012-01-12 @ 21:04:49

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Igår kom jag hem och var helt slut efter skolan, ni vet hur det är första veckan efter lovet. Man är helt död. Idag var det den "kreativa dagen" som jag har börjat kalla den. I och med att halva dagen står det musik och slöjd på schemat. Musik, det är väl kul utanför skolan, lyssna och sjunga till låtar. Men att behöva lära sig en massa instrument och sen spela upp för en lärare, det är ingen höjdare. Jag är jätte dålig på instrument så det är inte kul. Slöjd ska bli kul denna terminen, vi ska sy om ett plagg och sen får vi göra vad vi vill. Efter skolan idag drog jag till stan med mamma och köpte ett par jeans på Jc. Deras byxor är verkligen super. Love them! Imorgon efter skolan blir det cup. Så hela kvällen går väl åt till det. Wish me luck! Puss!

So serious

2012-01-10 @ 16:10:46
Då är man hemma efter första dagen i skolan, sjukt seg dag. Speciellt när det är en No lektion som är i två   timmar.Dör. Nu sitter jag och käkar ananas, lyssnar på musik och är allmänt knas. Man har ju sina knasiga         stunder, right? Funderar på att slänga mig i sängen och glo på ett avsnitt av Vampire Diaries, vampyr nörd?         nej. Även fast det verkar som att halva klassen tror det?!
Känner mig extremt flummig nu, så det är kanske bättre att man sover en stund, lat? ja. Så jag gör nog             det, puss!


När vi var små

2012-01-09 @ 15:33:25











Vackert

2012-01-08 @ 18:26:19






Förkyld, suck... fick hoppa över träningen idag, och satsa på att bli bättre istället, tråkigt nog. För att inte ligga i soffan hela dagen gick jag och Mamma en runda på 4 km, vilket var super skönt. När jag kom hem fick jag en "fotokick" och bara började fota en massa. Resultatet ser ni ovan, "textbilderna" har jag tagit medans jag har lånat "rymdbilderna " ifrån google. Ikväll vet jag inte exakt vad jag ska göra, blir nog att snacka med vänner och hänga här vid datorn. Imorgon är det sista dagen på lovet. Usch skola... nej tack! Nu ska jag ta vara på denna kvällen. Puss

For a minute there, I lost myself

2012-01-07 @ 15:38:31


Gårdagen var väldigt lyckad. Tacos och bio med min och Moas familj. Kollade på New year's eve, den var faktiskt lite små rolig. Idag har jag i princip bara sovit, vaknade vid ett och sen har jag städat, fotat och slappat. En riktig slappardag.
Men vi hörs kanske lite senare. Puss

Sjätte januari

2012-01-06 @ 14:10:08


Dagens outfit

Skjorta- Bikbok  Stickad tröja- H&M  Byxor- JC  Skor- Skopunkten Mobilväska- Nisses

I miss the heat

2012-01-05 @ 23:51:05








Jag saknar Italien jätte mycket, värmen, bada, sola, hotellet, maten och platserna. Ge mig sommar!

Fika

2012-01-04 @ 17:01:09




Idag blev det fika med Moa i stan. Ett tag sen vi träffades för att hitta på något så det var kul att få sätta sig ner och snacka. Chai latte, det måste vara det godaste som finns. Sen... be amazed, men shoppade inget idag :o Ikväll kanske man ska sova över med Moa och då blir det nog film och snack. Puss

Shiver

2012-01-03 @ 19:12:50


Sov till klockan ett idag, vilket är helt sick. Vaknade, käkade och sen släpade jag mig till träningen vid 4. Dusch, käk och nu ligger jag framför tv:n. Känner mig som värsta latisen, men men det är väl det loven är till för?
Vi hörs imorgon!

Movies

2012-01-02 @ 12:29:37
               

Några bra filmer som är värda att se, som jag kollade på förra veckan.
Inget fotoväder, så det fick bli några filmtips idag.
Puss

New Year's Eve

2012-01-01 @ 13:55:46
 





Nyår, kvällen blev riktigt lyckad! Firade med familjen. Lagade trerätters med familjen, sen spelade vi spel, kollade på Jägarna 2 och pratade. Vid tolv drog vi ut och smällde raketer. Och då blev det en massa fotande också. Hoppas att alla hade en härlig kväll. Puss



-

2012-01-01 @ 00:01:00



2011 har varit ett fantastiskt år, och det har gått fort. Ett år med mycket skratt, nya vänner, utflykter och roliga stunder med finaste vännerna. Sälen, Italien, Köpenhamn med klassen och en massa andra fina stunder. Midsommarn, hela sommaren var rolig, dagar i Åhus med vänner. Eskilscupen och Stockholm med Moa. Jag hoppas att alla har haft ett härligt år. Nu blir det ett nytt år, som förhoppningsvis bjuder på lika roliga händelser. Nyårslöftet blir att göra detta året till det bästa. Tack till alla som har följt mig här på bloggen, både nya och gamla läsare. Hoppas att ni fortsätter att följa mig. Kärlek till er! Hoppas att ni får ett underbart år.
Gott nytt år!