New year, New life

2012-12-30 @ 17:41:16
 
Imorgon är det nyår och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, alla kläder känns så tråkiga. Jag har klädpanik. Får väl fokusera på att få hår och smink snyggt. Det löser sig antagligen... får vi hoppas. Hoppas på ett riktigt, riktigt bra nyår och att 2013 blir ett kanonår! 

Bodylicious!

2012-12-29 @ 15:19:13
 
Nu har även jag investerat mig i en ny träningsbok inför det kommande året. Nu ska jag bli bodylicious. En bok fylld med tips, träningsprogram, recept och övningar, otroligt bra! Känns som att denna bok kan hjälpa mig hålla flera av mina nyårslöften, särskilt tränings- och godislöftet och dra mig upp ur soffan efter flera veckors lathet. Tycker att alla ska investera i denna bok, 229:- köpte jag min för. New year, New life. 

I will do my best

2012-12-18 @ 22:02:24
Jag är fly förbannad, på mig själv, jag har slarvat bort min fjärrutlösare till kameran. Åhh jag har letat igenom varenda hörn i hela huset. Jag är även flyförbannad på mig själv för att jag inte har börjat plugga tidigare till provet jag har imorgon. Sitter och råpluggar nu, börja studera med feber, huvudvärk och med rinnande näsa är inte det enklaste, allt går in genom ena örat och ut genom det andra. Jag har sovmorgon imorgon, men den får jag tillbringa tillsammans med so-boken.
Imorgon kväll åker jag till Amir och stannar över natten, drar sedan direkt till skolan för att äta julbord med vännerna. Efter det åker ett stort tjejgäng till Malmö för julshopping, inte köpt en endaste julklapp än, oooops... håller tummarna för att jag hittar allt jag ska på torsdag.
Jag har i alla fall beställt en nyårs klänning, som jag förmodligen kommer att bära även på julafton. Nu ska jag läsa igenom min bok en gång, sen blir det sängen.
 

Min portfolio

2012-12-15 @ 12:01:01
 
Nu är jag tillbaka efter två dagars panik pluggande! I onsdags valde jag att åka till lussevakan på björket tillsammans med ett härligt gäng tjej kompisar. Det blev en lyckad kväll, men mitt prov fick lida för det. Jag kom hem 2 och sen hann jag sova i ungefär tre timmar innan jag var tvungen att gå upp för att åka till skolan. Det blev en oerhört lång och jobbig dag med så lite sömn. När jag kom hem var jag tvungen att plugga till provet, men jag slutade efter en timme, la ihop böckerna och gick och la mig. På morgon panik pluggade jag innan jag åkte för att skriva provet, nu håller jag tummarna för att det gick bra! Efter gick jag, Moa och Felicia till madrix och beställde Chai latte och pratade av oss. 
Nog om studier nu. Tänkte visa vad jag bestämde mig för att göra med de bilder jag skickade in för framkallning, satt in en del bilder i min portfolio, och ovan ser ni några av dem. Satt och pillade med det igårkväll medan jag tittade på Charlie st Cloud och 27 dresses, det blev en ensam men mysig kväll. Har även satt in några bilder i ramar, vi får väl se om det kommer upp några bilder på det senare!
Ikväll ska jag och några kompisar ha julmys, hyra film, göra julgodis, laga mat och ha en riktig tjejkväll! 
Ha en fin lördag!

Today's outfit

2012-12-11 @ 14:13:00
 
Väst/ H&M Byxor/JC Tröja/Bikbok 
 
 
Idag vaknade jag upp hos pojkvännen, efter att ha spenderat kvällen och natten hos honom. Och det har varit ett väldigt bra dag, när vi kom till skolan hade vi idrott, badminton och volleyboll, vilket var väldigt roligt. Efter det bjöd våra lärare oss på fika, lussebulle och pepparkakor med våra namn på. När jag kom hem, tre timmar tidigare än vad jag brukar ligger mina foton i brevlådan och väntar på mig, så nu har jag pillat med dem, satt in några i ramar och några ska jag sätta in i min portfolio. Det skulle inte vara helt fel om alla dagar såg ut såhär, sluta halv tolv och sen hem och bara krypa upp i soffan och ta det lugnt, håller ni inte med? 
 
 
 

2 advent

2012-12-09 @ 10:52:00
 
Vaknade för två timmar sen, och gick upp och åt en stor frukost tillsammans med familjen. Jag och Molly fick varsin mysig pyjamas i advents present, som jag ska strosa runt i hela dagen. Nu ska jag spendera ännu en dag tillsammans med geografi boken, känner mig galet taggad, nej det är det sista jag vill göra idag! 
Ha en mysig andra advent, så hörs vi lite senare! 

World spins madly on

2012-12-08 @ 19:22:48
Fotograf: [Jag] Michaela Thornström
 
 

White lips, Pale face, Breathing in snowflakes

2012-12-08 @ 14:24:00
Fotograf: [Jag] Michaela Thornström
Har precis varit ute och lekt lite i snön, jag och min kära kamera. Det var mysigt och väldigt roligt, precis vad jag behövde. 
Idag har jag massa måsten, geografi boken ligger bredvid och bara väntar på att bli öppnad, men jag kommer aldrig riktigt så långt. Hade inte alls tänkt att jag skulle bege mig ut på en fotorunda, men när jag såg vädret och snön, så hade det varit ett stort misstag att inte gå ut. Och nu ville jag blogga, så då fick mitt plugg lida ännu en gång. Men nu ska jag ta tag i det, prov på måndag, och om jag inte vill skriva F provet får jag ta och öppna boken. 
 
Följ mig gärna via bloglovin! 

We'll Always Have Bourbon Street

2012-12-07 @ 19:13:00
 
Ligger framför brasan med datan framför mig, gråter och skrattar om vartannat till vampire diaries. Vampire diaries, den särklassigt bästa serien. Är det bara jag som längtar tills de nya avsnitten släpps i Sverige? Jag ska i alla fall sitta bänkad i soffan så fort de börjar sändas. 
Idag vaknade jag lite senare, då vi har sovmorgon på fredagar. Fick tid till att sitta vid datorn, då jag tog mig tid att välja ut bilder som jag sedan skickade in till Fuji- direkt för framkallning, blev hela 222 foton. Vi får väl se vad bilderna ska användas till, hade tänkt skapa en fotovägg, men frågan är vilken vägg samt vilka foton. Sedan hade jag även tänkt fortsätta bygga på min portfolio, men det är bara idéer. Vi får helt enkelt se vad som händer.
Ovan ser ni en av bilderna som skickades iväg, en bild jag tog för väldigt, väldigt längesen, tror det var precis när jag hade fått min nya kamera. När jag satt och valde bilder bläddrade jag igenom gamla bilder, bilder som är flera år gamla, det var så otroligt roligt att se bilder på allt man har gjort, men även se hur man har utvecklats som fotograf. Ville bara skratta och sedan trycka på delete när jag såg gamla egobilder, men dem får vara kvar där dem är, där bara jag kan se dem. 

Vinterporträtt II

2012-12-05 @ 08:00:00
© Alla bilder skyddas av upphovsrättslagen!
Fotograf: [Jag] Michaela Thornström
 
 

Du kan få de mörkaste nätter att fyllas med ljus

2012-12-04 @ 10:21:00
 
Fotograf: [Jag] Michaela Thornström
 
Följ mig gärna via bloglovin här 

Mes études

2012-12-03 @ 21:03:00
 
Julstämning och plugg, det är vad min kväll består av. 90 franska glosor tills imorgon, så har suttit med huvudet nere i böckerna samt pluggat på datorn. Trots den stora läxan har dagen varit riktigt fin. Det gör mycket att gatorna är täckta av snö och att vi nu har gått in i december månad. Jag blir mycket lyckligare samt gladare än vad jag är i november, december månad är en av mina favorit månader, så jag välkomnar december med öppen famn. December för med sig de mysiga julkänslorna, och det är underbart att krypa upp i soffan med en kopp glögg och några pepparkakor. Och det är precis vad jag ska göra! Ha en mysig kväll! 

Hello december

2012-12-03 @ 10:13:00
 
Fotograf: [Jag] Michaela Thornström
Förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse! ©

Vinterporträtt

2012-12-02 @ 15:09:00
 
Fotograf: [Jag] Michaela Thornström
© Förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse

1 advent

2012-12-02 @ 14:29:00
Fotograf: [Jag] Michaela Thornström
© Förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse
1 advent och det snöar, underbart att vakna upp och se snö täckta gator. Åt frukost framför tv:n, och sedan dess har jag gått runt i huset samt ute i snön och fotat. Ikväll ska jag baka julgodis och ha en riktigt mysig kväll med familj och pojkvän! 
Välkommen december!