F r o s t

2012-10-29 @ 17:35:19

K U S I N E R

2012-10-29 @ 17:13:24
 
Fotograf: Michaela Thornström [jag]

Madrix

2012-10-25 @ 18:37:43
 
Förlåt för de brusiga och fula bilderna, så går det när man glömmer kolla exponeringen. Efter skolan idag satt jag och Kajsa oss i ett hörn på cafét Madrix och pratade och fikade. Vi har nu bestämt oss för att starta ett projekt tillsammans, för att utvecklas och få använda vår kreativitet och ha något roligt att tänka på och planera. Vi har nämligen tänkt starta ett fotoprojekt, där vi varje månad ska ta ett foto efter ett visst tema. Ni vet säkert redan hur det går till, ni har säkert sett andra göra samma sak, så nu vill vi har förslag på teman ifrån er! Så skriv en kommentar här under om ni har ett eller flera teman. 

24/10

2012-10-24 @ 19:55:00
Sitter just nu och pluggar inför ett stort samhällsprov som ska göras imorgon. Jag har suttit största delen av eftermiddagen, försöker trycka in allt om riksdag och regering, vissa delar stannar, men vissa saker har verkligen bestämt sig för att inte fastna, typiskt va?
Jag har inte bara pluggat sedan jag kom hem, jag kände att jag behövde träna mina abs,( som jag inte har än), sen lite rumpa och även armar och lår. Ska ju bli biff nu, hah!
Ska snart bli förhörd av pappa sen ska jag mysa ner mig i sängen och se ifall det finns något intressant på tv:n.
 

Our values and our actions, they define who we are

2012-10-21 @ 19:44:59
 
Fotograf: Michaela Thornström [me]
Ikväll ska jag skratta och vara glad, för detta är en pluggfri kväll, med mys framför tv:n och framför weheartit. Jag vet inte om jag är ensam om att längta som en galning tills vampire diaries börjar igen? sitter och kollar vampire diaries citat och bilder när jag har lite ledig tid.
Imorgon är det skola igen, denna veckan har vi bara ett prov, så all min energi ska jag lägga på att klara det och sedan ta lov. Lov, det låter underbart i mina öron! Ha en fin kväll 

20/10

2012-10-20 @ 15:28:03
 
Fotograf och modell: Michaela Thornström [jag]
Efter gårdagen med massa festligheter med klassen, så är jag ganska trött. Det var en riktigt bra kväll med massa fina människor, trots att det blev en hel del kaos så blev det en lyckad fest. Idag åker vi på kalas för att fira gammelfarmor, trevligt! Ha en fin dag!

H Ö S T

2012-10-20 @ 15:16:00
 
fotograf: Jag (Michaela Thornström) 

B L O M M A

2012-10-15 @ 22:38:00
 
 
Fotograf: [jag] Michaela Thornström

L I P S

2012-10-13 @ 21:19:54
Foto av mig
Sometimes, we forget who we really are, I'm right there at this moment, and I need to find my path and find myself again. But when I try, someone decides to put obstacles in my way. if I fall, I get up again, and I will try again, and again, and again, so stop trying to destroy me and put obstacles in my way. You will not succeed.
 

13/10

2012-10-13 @ 17:19:00
Tiden och orken jag hade till att blogga har försvunnit. Kameran ligger orörd, därför står även bloggen orörd. 
 
Det har gått en ganska lång tid på gymnasiet nu och nu märker jag verkligen att det är en plugglinje jag har valt. Jag har checkat av flera läxor, prov och inlämningar på min "att göra lista". Men än finns det mycket kvar att göra, det är fler och fler saker som lägs till och det tar aldrig slut. De senaste veckorna har vi haft ett eller flera prov i veckan och det har blivit stressigt att hinna med allt, för det är inte bara prov utan läxor också. Allt har gått bra än så länge och jag är nöjd med hur jag har presterat. Det har blivit en hel del "stressplugg" två dagar innan proven och ändå har jag lyckats, jag som brukade plugga en vecka innan ett prov när jag gick på högstadiet. Igår skrev jag NO-prov och nu väntar jag på resultatet, nervöst. Trots att det är mycket så trivs jag otroligt bra i min klass och vi har väldigt roligt! Min fina klass. Om några veckor åker klassen till Stockholm, ska bli väldigt kul trots att det inte är en en nöjesresa och vi behöver följa ett schema. Vi ska bland annat till riksdagen och intervjua en politiker, usch kommer va så nervös. 
I veckan har jag en hel del läxor och sedan ett stort Geografi prov, bland annat alla världens länder och deras huvudstäder, jippi! Så nu sitter jag och pluggar på Europa och Asien, lyssnar på musik och dricker kaffe. Igår var Amir här, vi kollade x-factor och bakade choklad muffins, gårdagen var en bra dag. 
Nehe, jag får väl fortsätta med länderna!