KOM ÄNGLAR

2012-08-31 @ 10:06:00



Fotograf och modell: Michaela Thornström [me]

Förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse!

ROSA

2012-08-22 @ 18:14:05
 
Fotograf: Michaela Thornström [me]
Riktigt bra dag! sprang 6 km igår. Sen hade vi ett svettigt idrottspass i skolan och nu blir det yoga! Även haft matteprov, vilket inte gick så bra tror jag. Men det var ändå en bra dag.
 

WORKOUT

2012-08-21 @ 18:54:48
 
Andra dagen på gymnasiet, och än så länge stormtrivs jag i min klass! Började 08.15, och första lektionen var idrott, blev lite "konditions träning". Sprang några kilometer, och det räckte för att man skulle bli röd i ansiktet. Men efter så kändes det skönt att få röra på sig och man hade vaknat till ordentligt. Franskan som var sista lektionen var jag grymt nervös inför. Har tappat mycket av franskan under sommaren. Alla var så extremt duktiga. Så nu är jag till och med mer nervös inför nästa lektion, tog faktiskt med mig franska boken hem och repeterade grunderna. Hoppas på att jag kan lite mer nu!
Har ätit en stor portion mat när jag kom hem, yoghurt med müsli, kiwi och en macka med Keso, vrål hungrig, blir ju inte mätt på skolmaten?! Men om typ en timme ska jag ut och springa några kilometer i skogen med pappa. Duktig tjej! Nu ska jag bygga upp min kondition. Imorgon blir det idrott och på kvällen yoga med mamma. 

FÖRSTA DAGEN

2012-08-21 @ 06:40:41
 
Igår var det första dagen på gymnasiet, kom dit och tyckte att det var spännande med allt nytt. Först blev det avprickning och snack med flera andra nya elever. Rektorn höll sitt tal, och efter det fick vi gå till vårt hemklassrum där vi fick träffa våra två klassföreståndare och sen klassen. Vi är 32 stycken i klassen! Blev massa information och blanketter. Jag kan inte vara mer nöjd med klassen, jätte härlig klass! Efter skolan så åkte jag och Moa till Kristianstad för att handla de sista skolgrejerna, hem fick jag med mig en kalender, en kofta och en stickad tröja. Riktigt nöjd med dagen! Idag börjar det på riktigt, första lektionen är idrott, spännande!

Sommaren 2012

2012-08-19 @ 23:02:31
 
Sitter uppe länge denna kvällen, sista kvällen innan det är dags att återvända till skolan, så nu får jag njuta av de sista timmarna. Känns lite nervöst att börja sitt första år på gymnasiet imorgon, så mycket nytt. Ny klass, nya ämnen, nya lärare och ny skola. Allt är nytt. Vill inte att denna sommaren ska ta slut, sommaren 2012 har varit bäst! Spenderat massa tid med min fina kille, gått på dubbeldejt, haft grillkvällar, kollat film, firat 6 månader, rest till Göteborg och till mormor och morfar, Halmstad, siesta, ätit massa godis, lagat mat tillsammans, åkt till hans släkt och krypt ner i soffan framför en film. Otroligt fina dagar med personen jag älskar så otroligt mycket. Siesta, bio, fika på stan, fotodagar, myskvällar, flera dagar i åhus, motionerat och pratat i timmar, spelat fotboll, fotbollsskola och andra fina dagar med mina otroligt fina vänner! Midsommar med släkt och femkamp, grillkvällar med familjen och pojkvännen och Grekland. Just nu är jag så otroligt lycklig! Får hoppas att dessa åren på gymnasiet blir bra. 

MILOS

2012-08-19 @ 17:50:34

Resan

2012-08-18 @ 22:40:28
 
Vi är nu hemma från vår lilla resa till Göteborg för att lämna Amirs bror och hans kompis, bilresan upp var riktigt rolig, 3 timmar i bil, ändå var det inte segt! Efter att vi släppt av dom åkte vi in till Nordstan för att äta och shoppa lite, två nya plagg med mig hem, visar dom i veckan. Vid klockan 6 började vi åka mot mormor och morfar, framme vid 7 tiden. Hade en mysig kväll med mormor, morfar, Linnea och hennes kille, pratade extremt mycket, vilket var jättekul, sen åt vi massa massa mat! Kollade även på pinsamma videos från när jag och Linnea var små, blev röd som en tomat! Vi åkte hem vid 3 idag, och nu ikväll har vi grillat och haft det mysigt med familjen. Sista dagen på sommarlovet imorgon....

BIG BLACK BAG

2012-08-17 @ 10:00:00
 
Min nya snygga underbara väska, dö kär! 

MIN SYSTER

2012-08-16 @ 18:51:52
 
Fotograf: [me] Michaela Thornström
Modell: [syster] Molly Thornström

We are going on a small trip to Gothenburg

2012-08-16 @ 16:04:30
 
Fotograf och modell: [me] Michaela Thornström
 
Är nu hemma efter en dag hos killen, kollat film och träffat hans vänner, riktigt rolig kväll! Imorgon bär det av till Göteborg tillsammans med killen, hans bror och hans kompis. Så ikväll tar jag tåget till Osby igen. Ska köra dom till flygplatsen i Göteborg, efter det ska vi strosa runt på stan och sedan åker vi hem till mormor och morfar och sover där tills på lördag. Sen återstår det bara en dag på detta sommarlovet, sorgligt! Tar med mig kameran i helgen, så det blir förmodligen några fina bilder!

LEO

2012-08-16 @ 11:02:00
 
Fotograf: [Me] Michaela Thornström

MORNING

2012-08-15 @ 10:05:22
 
Godmorgon på er mina fina läsare!
Vaknade för ungefär en timme sen, ska snart ut och gå en lång runda hade jag tänkt! Bra start på dagen tycker jag. Vi får väl se vad resten av dagen bjuder på! Hade i alla fall tänkt att åka till min fina pojkvän i eftermiddag efter att jag har jobbat, bara några dagar kvar på jobbet. Skönt. Men när jobbet är klart börjar skolan, inte långt kvar nu, den 20:onde börjar jag på gymnasiet, rätt spännande faktiskt! 

ATHEN

2012-08-15 @ 10:00:00

PUT THAT A$$ TO WORK

2012-08-14 @ 20:21:52
 
Första träningen efter 3 veckors uppehåll, blev en liten runda, men man måste ju börja någonstans eller hur? Bara att ge sig ut och träna första gången efter ett uppehåll är jobbigt, så är lite stolt över att jag kom ut och sprang en runda! Efter det blev det hemmagjord müsli med mjölk, blåbär ifrån trädgården och ett glas tranbärsjuice, gott! Nu ska jag komma gång med träningen igen, kommer snart ske en stor förändring vad det gäller min träning. Mer få ni veta när det har skett. Strong is the new skinny!

Sifnos II

2012-08-14 @ 18:13:19
nos

Sifnos I

2012-08-14 @ 17:57:39
 
Borta bra men hemma bäst!
Har nu kommit hem ifrån en lång och härlig semester i Greklands ö-värld. Har satt min fot på tre öar, och vi har upplevt jätte mycket. Sifnos var den första ön vi landade på efter en väldigt lång resa, på resande fot i 21 timmar.  Ön var underbar, och var min favorit ö av dom öarna vi besökte. Flera fina stränder, mysigt hotell med fin utsikt, god mat, åka moped över hela ön, besökte Faros som är en otroligt fin liten stad, badade och solade. Vi spenderade 5 dagar på Sifnos. På onsdagen var det dags att åka vidare med båt till nästa ö, Milos.

Följ mig till dom gråa, höga husen bakom järnvägsspåren

2012-08-13 @ 16:53:54
Fotograf: Michaela Thornström [Me]