9 dagar

2012-07-17 @ 22:46:27

Känner att jag har vänt på dygnet, vi var uppe till klockan 6 imorse, kollade på någon halv seg film med Amir och hans vänner. Hade en riktigt rolig kväll, känns skönt att skratta så mycket. Vi vaknade vid tolv, inte riktigt utvilade, men vi är väl alltid trötta. Satt ute i pyjamas i det fina vädret. Åt frukost vid tre, riktigt gott, frallor och mjölk. Sen jobbade jag i några timmar hemma hos Amir, 500 kr rikare. Sen efter det fixade vi lite i deras garage, fixade min dator och krängde chips. Vid nio var jag tvungen att åka hem, då jag är tvingad till att jobba hemma i trädgården imorgon, yes! Kill me? Hade hellre stannat en natt till. Halvt deprimerad och ledsen över att behöva åka hem. Direkt när jag kom hem åt jag och sen kröp jag ner i soffan och tog fram min halvätna ben and jerry's och tröståt lite. Tjockis, Japp. Kommer rulla rulla rulla fram i Grekland. Ska snart krypa ner i sängen och sova. Upp tidigt imorgon. Jobb och träning, gött.


Grillning

2012-07-16 @ 23:31:24

Sitter nu hemma hos Amir, har precis grillat med Amir och hans kompisar. Trevligt! Igår kollade vi film och käkade Ben and Jerry's, eller jag sov och han kollade på film. Filmen var kass. Idag vaknade han vid 2, och jag någon timme tidigare, så jag hann äta frukost, jobba och duscha. Idag hade vi även vår första fotbollsträning efter sommaruppehållet. Riktigt härligt att komma igång med träningen igen. Sen snabbt hem och duscha och köra till Amir.


14/7

2012-07-14 @ 23:08:02

12 dagar kvar tills vi åker till Grekland, längtar jätte mycket! Ska bli otroligt roligt! Senaste veckorna har varit toppen! Glömde nog att berätta att jag var i Åhus i tre dagar förra veckan! Var riktigt roligt. Igår var jag och mamma och shoppade, fick med mig en skinn väst, ett vitt linne och ett par byxor hem. Lånade lite böcker tills vi ska till Grekland också, ska läsa hunger spelen igen, hehe. Sen på kvällen åkte vi hem till en familj och käkade middag och hade det trevligt. Idag har jag jobbat och tjänat 1000 :-, lagat mat till familjen, styrketränat, städat rummet och köket och duschat. Nöjd med dagen. Nu ska jag sova. Puss


4 dagar

2012-07-11 @ 22:09:22
 
Äntligen har min fina kommit hem från Kroatien. Han kom hem i söndags, och jag åkte hem till han direkt efter att vi kom hem från kusinerna. 4 dagar har vi nu spenderat tillsammans. I söndags åkte vi hem till hans morbror och åt middag och sen på kvällen träffade vi några av hans kompisar. I måndags vaknade vi sent, lagade mat och sen blev det "fest" hemma hos Amir. Igår var vi och åt lunch hos Amir morbror igen, och träffade deras lilla söta bebis. Träffade sedan hans kompisar och på kvällen käkade vi pizza och kollade på en film. 
Idag har vi 5 månader tillsammans, känns helt underbart, är verkligen jätte lycklig. Så idag har vi lagat mat, och nu har vi hyrt en film och ska snart krypa ner i soffan för att kolla på film och äta Ben and Jerry's. Jag älskar dig!

4/7

2012-07-04 @ 12:06:38

Två nya plagg

2012-07-03 @ 21:44:54
 
Idag har jag och mamma gått runt på stan och fixat massa grejer. Spontanshoppade lite, fick med mig två tröjor. Tublinne har jag letat efter jätte länge, så jag blev jätte glad när jag hittade ett. Blev även en god sallad på stan med finaste mamma. Sen åkte vi hem, jag gick ut och fotade och sen nu har jag käkat och snackat i telefon med Amir. Imorgon åker jag till åhus till en vän. Ska bli kul! 

HTS till hösten!

2012-07-03 @ 19:48:00
 
Ja... denna tjejen har kommit in på sitt första val, så det blir Hässleholms Tekniska skola till hösten! Internationella SA. Så sjukt glad! 

MIN MORGON

2012-07-03 @ 12:22:16
 
Idag blev det ingen sovmorgon, upp vid halv nio, ta på sig träningskläder och ut och gå en runda på 7 km med mamma. Rundan gick genom skogen, så det var en härlig runda. När jag kom hem tog jag en tallrik med hemma gjord müsli och mjölk, ett glas juice och ett knäckebröd med räkost, riktigt god frukost. Efter frukosten körde jag mitt egna lilla styrkepass, så nu är jag svag i benen, men det är en härlig känsla! Snabbt in i duschen och nu ska jag och mamma in till stan för att fixa lite grejer. Ikväll ska jag prova på yoga tillsammans med mamma, spännande!  Vi hörs senare! 

TRÄNING OCH KOST

2012-07-02 @ 21:54:48
 
Har nu tänkt lägga till två nya kategorier, "Träning och kost" och "självporträtt". 
Detta blir mitt första inlägg i "Träning och kost", tänkte att nu när jag ska börja träna lite mer så kanske det är bra med en kategori för det. Efter massa förkylningar, allergi och lathet så börjar jag nu träna igen. Målet är att komma i lite bättre form tills vi ska till Grekland om 25 dagar. Började med att springa en liten runda idag, riktigt skönt, sen körde jag också styrketräning i en halv timme. Efter en härlig dusch åt jag kvällsmat, macka med keso, tomat och salt. Har blivit helt kär i keso, nyttigt och gott. 
 

FLEURS

2012-07-02 @ 20:59:36
 
Fotograf: {Jag} Michaela Thornström
 

LUNCH

2012-07-02 @ 16:47:38
 
Precis haft "lunchrast", jobbat sen jag vaknade, duktig tjej! Nu är jag lite rikare! Känns riktigt bra att tjäna pengar! Ska snart ut och springa en runda, träna lite och sen duscha. Efter det blir det nog jobba i nån timme till. 

LÖRDAG SÖNDAG

2012-07-01 @ 21:31:26
Bild från Italien.
Fotograf: {Jag} Michaela Thornström
Förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse!
 
Gårdagen var riktigt härlig och rolig! Fullt ös hela dagen. Inte en lugn stund! Vaknade vid halv åtta, gjorde iordning mig lite snabbt sen körde pappa mig till min fina vän Kajsa. Där jag hjälpte henne lite med att packa. Vid 10 mötte vi upp Valle, sen satt vi oss på tåget mot Åhus. Denna resan tog nästan 4 timmar. Då vi glömde att hoppas av på rätt ställe, så vi hamnade på ett pensionat/handikappsboende eller något i Furuboda, väldigt lyckat! Vi hann i alla fall käka lite i Furuboda innan bussen gick tillbaka. Denna gången lyckades vi hoppa av på rätt ställe! Vi kollade på matcherna, gick runt och kollade på människor (vilket är otroligt roligt) käkade glass, pratade och hade jätte kul. Vid 8 åkte jag hem till Linneas familj där min familj och en annan familj var. Kvällen blev otroligt lång, käkade massa, pratade, skrattade och hade kul. Vid två tiden cyklade vi hem, CYKLADE, jobbigt värre. Sen somnade jag, vaknade vid tio, gick upp och käkade frukost sen somnade jag om och vaknade vi halv 2. När jag väl blev väckt ställde jag mig i duschen, och efter det har jag suttit och jobbat och åkte in till stan och köpte en bok till Grekland, hungerspelen, love it! 
Ja nu ska jag jobba vidare, ha en fin kväll! Puss!